Go For Results

Body Boutique is een beauty- en afslanksalon die houdt van 'n professionele aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in anti aging, huidverstrakking, afslank en figuurcorrectie behandelingen. In de bijzonder luxe wellnesshuis beautysalon in Dordrecht kunt u terecht voor een wijd scala aan exclusieve beauty behandelingen. Bij Body Boutique kun u terecht voor alle soorten behandelingen waarbij kwaliteit en persoonlijke voorop staan. U bent verzekerd van een maximum aan rust en persoonlijke aandacht.

 

Beauty totaal concept

Cryolipolyse, lipolyse, slimmig treatments, anti-aging treatments, SHR definitief ontharen, Velashape, Ultrashape en Afvallen met NewFigure. Een strakker lichaam, slanker op die plaatsen waar jij dat wil, met minder cellulitis, een betere stofwisseling en minder centimeters. Bij Body Boutique kun je zonder sit-ups een vele malen strakkere buik krijgen. Je billen worden steviger en je benen krijgen een mooiere vorm.

Webhop Newfigure

Body Boutique is nu ook met het NewFigure dieet gestart om nog meer variatie aan te bieden in gezond en veilig afvallen. NewFigure is een afslankmethode van gezond eten in combinatie met amino voedingsupplementen.

 

NewFigure biedt u een dieet aan met een unieke werking, zodat u zonder hongergevoel kunt afslanken. Uw spiermassa wordt niet aangetast. U wilt immers afslanken zonder zorgen en toch gezond blijven eten.

 

BODY BOUTIQUE